Undervisningsvideoer

I forbindelse med Coronavirus og midlertidig nedlukning af undervisningen lavede vi en række videoer som inspiration til hjemmetræning. Du kan herunder finde et udpluk af nogle af videoerne. Vi håber du vil blive inspireret til at bevæge dig. Husk altid en god opvarmning inden du går i gang med at træne.

Opvarmning

Opvarmning - helkrop:
Denne video handler om hvordan jeg varmer op, man kan følge den præcist eller bare bruge den som inspiration. Den er beregnet til at gøre hele kroppen klar til parkour.

Træning 6-8 år

I dag kigger vi på hvordan man kan få nye ideer til et spot.

Den gode landning: I dag skal vi arbejde med hvordan man lander godt, vi kigger på hvad et stick er og bruger en leg til at få trænet det.

Idag bygger vi et lille flow på et gelænder ved brug af teknikker vi allerede kender. Forsøg at lave flowet uden at stoppe op undervejs. Når du har styr på det så prøv at gentag 5 det gange. Det øger effektivitet og at kunne mestre uden at stoppe op

Opvarmning - arme:
Denne opvarmning er ideel hvis der skal trænes vault/passager, kravl eller andet med meget vægt på arme og hænder.

Træning 9-12 år

I dag skal vi arbejde koncentreret med balancen. Da balancen danner grunden for mange andre færdigheder er det vigtigt at vi ofte vender tilbage og træner den. vi skal arbejde med gamle og nye udfordringer og eksperimentere med måder at gøre øvelser sværere eller nemmere.

Dagens tema: vaults og flow på bænk. Vi skal arbejde med forskellige teknikker og basalt flow i bevægelse. Små ekstra udfordringer er også på programmet. Vi slutter selvfølgelig af med en lille workout.

Dagens tema: Dobbelt step vaults og baglæns stepvaults. I dag skal vi koncentrere os om vaults. Specifikt baglæns og doble step vaults. Vi skal kigge på hvornår disse teknikker kan bruges og hvordan vi kæder dem effektivt sammen.

Opvarmning - ben:
I den her video laver jeg en opvarmning med fokus på ben, den vil være særligt relevant ved træninger, der har meget fokus på benene som f.eks. hvis man skal ud og træne hop eller andre ting, der har fokus på benene.
Det vil altid være fornuftigt også at varme resten af kroppen op.

Træning 13-18 år

I dag vil jeg introducere jer for en måde, hvor i kan få blandet noget styrke og fokus ind i en teknisk træning.

Træningen jeg viser her, har fokus på precisions, men man er velkommen til at blande andre ting ind, så længe det slutter med en precision (f. Eks monkey/swing/lazy precision).
Når man har gennemført træningen kan man evt. Starte på ny med nye hop + antal + konsekvenser.

I dag skal vi kigge på pop-vaults. De handler om at komme op og over ting der er for høje til vores normale vaults. Det er næsten en blanding af wallrun og vaults.

I den her video vil jeg introducere nogen bevægelser man kan udføre, hvis man har en væg, rail, bordtennisbord eller sådan en lille ting jeg står ved.
Videoen er ligesom de andre tænkt som en inspiration til nogle bevægelser man kan øve sig på eller genopfriske, så man er som altid velkommen til at finde på sine egne ting også.

Ugens conditioning er 15 armbøjninger om dagen (man er selvfølgelig velkommen til at tage flere, men mindst 15 pr. dag). Kan man ikke tage dem på tæerne, så sænker man sig ned på tæerne og presser sig op på knæende.