Fundamentals Parkour tilbyder parkourhold I rudersdal kommune. Træningen vil foregå i områder med gode muligheder for at lave parkour. Vi har et fast mødested, hvorfra vi bevæger os ud til forskellige spot. Da vi fortsat leder efter indendørs faciliteter, vil undervisningen indtil videre foregå i uge 33-41. Altså et forløb på 9 gange. Kom og vær med, det kræver blot et par gode sko, drikkedunk og tøj til vejret! Undervisningen er med fokus på lav elev/lærer ratio og varetages af vores dygtige parkour instruktører. læs evt. mere om vores undervisning her

Parkour - Rudersdal 6-8 år

For elever i aldersgruppen 6-8 år

tid: onsdage kl 16.00-17.00

Sted: Holte Playground, Vejlesøvej 20, 2840 Holte

HUSK AT NOTERE DELTAGERENS NAVN OG ALDER VED TILMELDING

763.00 DKK

Parkour - Rudersdal 9-11 år

For elever i aldersgruppen 9-11 år

tid: onsdage kl 17.00-18.30

Sted: Holte Playground, Vejlesøvej 20, 2840 Holte

HUSK AT NOTERE DELTAGERENS NAVN OG ALDER VED TILMELDING

858.00 DKK

Parkour - Rudersdal 12-16 år

For elever i aldersgruppen 12-16 år

Torsdage k l 17-19

Sted: Holte Playground, Vejlesøvej 20, 2840 Holte

HUSK AT NOTERE DELTAGERENS NAVN OG ALDER VED TILMELDING

916.00 DKK

For denne aldersgruppe handler det hovedsageligt om at vække de grundlæggende og instinktive bevægelser. Vi balancerer, springer, kravler, står på hænder og svinger os som aber. Vi vægter det legende element højt udfra ideen om at leg kan tage mange former. Således kan legen i særdeleshed være seriøs og fokuseret!

Legen og kreativiteten er fortsat i fokus, men vi vægter i højere grad disciplin og koncentration. Vi arbejder med basale parkour teknikker og introducerer gradvist ”conditionning” henover sæsonen. Conditionning indebærer øvelser/opgaver som har til formål at rykke fysiske og mentale grænser. Træningen er derfor af hårdere fysisk karaktér og bærer præg af flere mentale udfordringer.

På dette hold er der fokus på en personlig og selvstændig udvikling med udgangspunktet i et stærkt fælleskab. Undervisningsmiljøet skal være trygt og energien skal være der, hvis vi skal kunne flytte både fysiske og mentale grænse. Vi skal arbejde med basis teknikker, mere avanceret teknikker og kreative processer. Derudover stifte bekendtskab med den mere disciplinære side af Parkour. Her er plads til både nye og mere øvede deltagere.