Streetdome Camp

For elever fra 10 år og op.

Sted: Streetdome Haderslev 

Dato: 16. - 18. Oktober 2019

HUSK AT NOTERE DELTAGERENS FULDE NAVN I KOMMENTARFELTET VED TILMELDING

1,855.00 DKK

Tag med Herbert Miron (Nosara Skateboarding) og Fundamentals Parkour på verdensklasse skate & parkour tur til Streetdome i Haderslev — en af de bedste skateparks i Danmark med parkour bane, klatrevæg, indendørs og udendørs bowls og street course og meget mere! På campen vil der være mulighed for at prøve kræfter med:

Parkour

Skateboarding

Klatring/bouldering

 Stand Up Paddeling (SUP)

Ved at skabe et undervisningsmiljø med masser af fri leg kombineret med verdens klasse coaching, leveres en camp som fremmer inspirationen til at opnå mere end det man tror er muligt. Sjove tider, som man aldrig kommer til at glemme!

 

Der vil ikke være intensiv undervisning, men daglige lektioner af både skate og parkour. Campen er "udflugt" og fælles oplevelse, hvor læringen bygges op om egne ønsker og coaching.

 

Campen er med transport, 2 overnatninger, morgenmad, frokost og aftensmad. Overnatning foregår i streetdome med egen sovepose.

Vi mødes kl 8 onsdag morgen på københavns Hovedbanegård.....og kommer hjem fredag eftermiddag kl 17

 

Campen varetages af Herbert Miron, som har mere end 10 års erfaring med undervisning af børn og unge i skateboarding og surf og Magnus Herdicheck som har trænet parkour det meste af sit liv.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, skriv til                             Sebastian@fundamentals.dk eller oceanwisenosara@gmail.com

 

NB! Campen oprettes ved minimum 8 deltagere. Af hensyn til undervisningskvalitet er der et maximum på 16 deltagere.

 

 

Streetdome Haderslev