En workshop med Fundamentals er en god måde at få introduceret og afprøvet parkour. Workshops tilpasses altid efter ønske.

"at forbedre de fundamentale egenskaber, kan være nøglen til et udviklende aktivt liv"

Formålet med vores Workshops er som udgangspunkt, at øge bevidstheden om kvaliteten ved fysisk aktivitet og hvordan naturlige bevægelser supplementerer og understøtter kroppens bevægelsespotentiale. Vores tilgang er grundig, metodisk og videnskabelig. Vi arbejder udfra de bevægelser der er naturlige for kroppen og forsøger at skabe de bedste muligheder for en velfungerende krop og ikke mindst en krop som præsterer bedre. Vi arbejder grundlæggende med bevægelser fra Parkour og forsøger herigennem at indlære de basale bevægelsesmønstre.

VI HAR LAVET WORKSHOPS FOR

Foreninger & Fonde
Uddannelsesinstitutioner
Kommuner & Organisationer

Workshops

Formålet med vores enkeltstående Workshops er som udgangspunkt, at øge bevidstheden om kvaliteten ved fysisk aktivitet og hvordan naturlige bevægelser supplementerer og understøtter kroppens bevægelsespotentiale. Vi arbejder grundlæggende med bevægelser fra Parkour og forsøger herigennem at indlære de basale bevægelsesmønstre. Enkeltstående Workshops er typisk en "appetizer".

 

UndervisningsforlĂžb

Et undervisningsforløb giver mulighed for at gå mere i dybden med de elementærer grundbevægelser i Parkour og samtidig gøre deltageren mere bevidst om styrker og svagheder. Denne type undervisningsforløb er særligt velegnet til andre idrætsgrene, som søger udvikling af den basale funktionalitet -  et overset kropsligt aspekt, som kan være årsag til skader og manglende udvikling hos den enkelte aktive idrætsudøver.