Handelsbetingelser

§1. Fortrydelsesret:

En deltager har 14 dages fortrydelsesret og gælder fra den dag betalingen registreres.

§2. Betaling:

Ved betaling sker tilmelding automatisk.
Ved betaling på siden kan der kun benyttes Dankort.

§3. Refundering:

Deltagergebyret for den pågældende aktivitet refunderes ikke ved sygdom og lign.

Ophavsret

Alt indhold på denne hjemmeside, fundamentals.dk, inkl. tekst, billeder og video, er beskyttet under ophavsret, og må ikke gengives på nogen måde uden forudgående skriftligt samtykke af Fundamentals Parkour ved Sebastian Peronard.

Al tekst og alle billeder på denne hjemmeside, fundamentals.dk, er originalmateriale udarbejdet af Fundamentals Parkour medmindre andet er beskrevet.

 

Nyhedsbrev

Vi bestræber os på at udsende 3-4 nyhedsbreve hver sæson.
Vi er selv trætte af at blive druknet i nyhedsbreve der ikke har noget at sige, derfor arbejder vi altid hårdt på at have noget relevant at fortælle når vi udsender vores nyhedsbrev.

Accept af risiko og ansvarsfraskrivelse

Det kan være en risiko ved at lave parkour og eleven skal derfor ved deltagelse i undervisningen, og i enhver anden forbindelse relateret til undervisningen f.eks transport m.m, være dækket ind under elevens egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Eleven bærer selv det fulde ansvar ved sin deltagelse i undervisningen og fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar som eleven, forældre eller værge måtte ønske at pålægge virksomheden, arrangøren, instruktøren, de anvendte områder eller producenten af udstyret som eleven evt. har brugt. Fraskrivelsen gælder for alle forhold der har direkte eller indirekte forbindelse til undervisningen. Ved at du indsender tilmeldingen til en aktivitet under Fundamentals Parkour,  accepterer du ovenstående ansvarsfraskrivelse.